Låda i Östersund

Låda i Östersund Tillsammans finns det 6 byggvaruhus i Östersund som erbjuder lådor och där kan du säkert få den lådan som passar dina behov. Det händer att det är svårt att hitta någon i Östersund som säljer staplingsbara lådor billigt och dessutom kan kvalitén växla.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer gällande lådor av någon som är insatt i området och håller på med en låda, flyttlåda eller kattlåda. Tips och någon rekommendation om lådorna i Östersund kan oftast hittas på internet.

Eftersom det finns många som erbjuder lådor i Östersund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några flyttfirmor som levererar staplingsbara lådor i Jämtlands län via nätet beträffande pris. Då du tar kontakt med byggvaruhus som håller på med stabila lådor bör du veta vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål på lådan i detalj. Bäst information kan du få om en låda genom att besöka hemsidorna hos olika flyttfirmor som erbjuder lådor.


Bäst att komma i kontakt med bra byggvaruhus i Östersund är att välja någon som kan lådor nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra byggvaruhus i Östersund

Rörprodukter Montage


Fagerbacken 80
831 48  Östersund

AB Karl Hedin Bygghandel


Bangårdsgatan 44
831 45  Östersund

Gärdin & Persson


Odenskogsvägen 31-33
831 48  Östersund

Fler lådor i Östersund

Coop Forum


Chaufförvägen 27 A
831 48  Östersund

Svenska Byggvaror


Byviksvägen 2
831 52  Östersund

XL-BYGG Fresks


Hagvägen 11
831 48  Östersund

Meny - Låda
Till förstasidan på www.låda.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter