Låda i Lund

Låda i Lund Tillsammans finns det 5 byggvaruhus i Lund som erbjuder lådor och där kan du säkert få den lådan som passar dina behov. Det händer att det är svårt att hitta någon i Lund som säljer staplingsbara lådor billigt och dessutom kan kvalitén växla.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer gällande lådor av någon som är insatt i området och håller på med en låda, flyttlåda eller kattlåda. Tips och någon rekommendation om lådorna i Lund kan oftast hittas på internet.

Eftersom det finns många som erbjuder lådor i Lund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några flyttfirmor som levererar staplingsbara lådor i Skåne via nätet beträffande pris. Då du tar kontakt med byggvaruhus som håller på med stabila lådor bör du veta vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål på lådan i detalj. Bäst information kan du få om en låda genom att besöka hemsidorna hos olika flyttfirmor som erbjuder lådor.


Bäst att komma i kontakt med bra byggvaruhus i Lund är att välja någon som kan lådor nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra byggvaruhus i Lund

Tools


Öresundsvägen 16
227 64  Lund

Carlbergs Lås


Bankgatan 16
223 52  Lund

NobleTeam


Skiffervägen 54
224 78  Lund

Fler lådor i Lund

Beijer Byggmaterial


Bondevägen 8
227 64  Lund

Hamawand-Impo


Astrakanvägen 11 A
224 56  Lund

Meny - Låda
Till förstasidan på www.låda.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter