Låda i Härnösand

Låda i Härnösand Tillsammans finns det 5 byggvaruhus i Härnösand som erbjuder lådor och där kan du säkert få den lådan som passar dina behov. Det händer att det är svårt att hitta någon i Härnösand som säljer staplingsbara lådor billigt och dessutom kan kvalitén växla.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer gällande lådor av någon som är insatt i området och håller på med en låda, flyttlåda eller kattlåda. Tips och någon rekommendation om lådorna i Härnösand kan oftast hittas på internet.

Eftersom det finns många som erbjuder lådor i Härnösand kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några flyttfirmor som levererar staplingsbara lådor i Västernorrlands län via nätet beträffande pris. Då du tar kontakt med byggvaruhus som håller på med stabila lådor bör du veta vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål på lådan i detalj. Bäst information kan du få om en låda genom att besöka hemsidorna hos olika flyttfirmor som erbjuder lådor.


Bäst att komma i kontakt med bra byggvaruhus i Härnösand är att välja någon som kan lådor nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra byggvaruhus i Härnösand

Coop Forum


Kaptensgatan 15
871 52  Härnösand

Bondsjö Trä & Plåt


Smedjevägen 4
871 54  Härnösand

Härnösand Byggreturer


Torsgatan 8
871 42  Härnösand

Fler lådor i Härnösand

XL-BYGG Fresks


Varvsgatan 17
871 45  Härnösand

W W Kross


Byn 101
871 92  Härnösand

Meny - Låda
Till förstasidan på www.låda.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter